Breaking news

Mika va concerta în vară în România

loading...

Celebrul artist britanic Mika, va concerta pentru prima dată în România, pe 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia.

mika1Mika, pe numele său real Michael Holbrook Penniman Jr., născut pe 18 august 1983, a urmat cursurile Royal College of Music din Londra şi se spune că vocea sa atinge cinci octave. Mika s-a lansat pe plan internațional în 8 ianuarie 2007, cu single-ul , “Grace Kelly”, melodie ce a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume.

Primul său album, “Life in Cartoon Motion”, s-a vândut în peste 5,6 milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige premiul pentru cel mai bun debut al unui artist britanic la Brit Awards 2008 şi să fie nominalizat la premiile Grammy, pentru piesa “Love Today”. În septembrie 2009, Mika şi-a lansat cel de-al doilea album, “The Boy Who Knew Too Much”, care se bucură de asemenea de succes, melodiile “We Are Golden” şi “Rain” de pe acest material discografic ocupând la rândul lor vârfurile clasamentelor.

Primul concert al artistului în România se desfăşoară în cadrul celui de-al cincilea eveniment Orange PrePay Party, o serie de spectacole care a adunat până în prezent peste 100.000 de spectatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata