Breaking news

Mihai Trăistariu – 3 concerte în 3 țări diferite în doar 3 zile

loading...

Pentru Mihai Trăistariu, concertele în străinătate au devenit ceva obișnuit. Eurovision-ul din 2006 i-a deschis porțile Europei și de-atunci, cel puțin o dată pe lună concertează în afara țării, pentru străini.

In Cipru - 2008În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Mihai a avut … trei concerte în trei țări! Primul dintre ele a fost în Albania … pentru albanezi. În Tirana, capitala tării, s-a deschis un club select numit “Enkelada “. Concertul lui Mihai  a fost programat în jurul orei 12 noaptea, iar după un program de 45 de minute, Trăistariu a fugit la hotel pentru odihnă, întrcât a doua zi avea alt concert în Republica Moldova. Cântăreața Anastasia Lazariuc a susținut un concert aniversar în Chișinău, la Palatul Național iar singurul invitat din România a fost Mihai Trăistariu.

Mihai a cântat piesele care l-au făcut celebru, dar, în spectacol, a existat și un moment surpriză: un duet cu un băiat de numai 11 ani, pe nume Ștefan Roșcovan, un copil cu o voce excepțională. Mihai Traistariu i-a remarcat vocea nemaipomenită când se afla în juriu la un concurs național pentru copii, unde i-a acordat și un premiu special din partea sa și i-a promis că va cânta la un moment dat în duet cu el. Și iată că acum, la Chișinău, i-a îndeplinit copilului acest vis!

Al 3-lea concert a avut loc in Bulgaria, la Varna. Cel de-al treilea concert a fost susținut în Bulgaria la Varna. Mihai a fost invitat să facă parte din juriul marelui festival internațional “Discovery “, transmis în direct pe televiziunea națională bulgară și, pe lângă asta, a susținut și un recital de 30 de minute în gala festivalului. În anul 2004, Mihai a reprezentat România la acest prestigios concurs, obținând atunci mai multe premii, printre care și filmarea unui videoclip pe tărâm bulgar.

Pe lângă zecile de concerte naționale și internaționale, Mihai stă bine și în topurile din Franța cu piesa “Je t’aime “. De 10 săptămâni se află în TOP 100 pe locul 71, iar cea mai mare urcare a avut-o până pe locul 13 !

În această săptămână, Mihai a terminat înregistrările pentru noul său album de muzică popular. Lansarea albumului va avea loc în 2-3 săptămâni. Până la lansarea noului album, îl puteți vedea și asculta mai peste tot prin țară începând din 23 mai  la Tg. Jiu, pe 25 mai la  Piatra Neamț, la Bacău  pe 26 și 27 mai, Focșani – 30 mai,pe  1 și 5 iunie la București iar pe  6 iunie  Mihai va zbura în Italia pentru un concert la Roma.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata