Breaking news

Mellina, Regina YouTube-ului, pregătește un single exploziv – VIDEO

loading...
0 30

Mellina, artista devenită celebră mai întâi pe youtube, de unde i s-a tras porecla de Regina YouTube, pregătește un single la început de 2015, ca urmare a succesului înregistrat cu piesa ”Poză de album”, videoclip cu peste 20 de milioane de vizualizări pe internet.

mellinaDupă succesul înregistrat cu hit-ul “Poză de album”, care a fost vizualizat de peste 20 milioane de ori pe YouTube şi a fost pe primul loc în topurile posturilor de radio şi Media Forest, Mellina se pregăteşte de lansarea unui nou single exploziv.

Viitorul single, Mellina Official este aproape gata şi sună woooow !!! Abia aşteptăm să ascultaţi piesa… dar până atunci haideţi să ne readucem aminte de Mega-HIT-ul Poza de album”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii casei de discuri a artistei.

Mellina, supranumită “Regina YouTube-ului” datorită ascensiunii rapide, graţie hit-ului “Poză de album” feat. Vescan, a ajuns în scurt timp în inimile românilor şi promite multe surprize în noul an 2015.

Frumoasa cântăreaţa a dezvăluit recent pe un site de socializare ce îşi doreşte în 2015.

Deseori sunt întrebată în interviuri ce îmi doresc în anul 2015 şi mi-am dat seama că nu DORESC nimic ci SUNT HOTĂRÂTĂ să fac lucruri mari. Dar înainte să dezvălui ce vreau să fac, simt nevoia să mulţumesc tuturor celor care mi-au făcut anul 2014, un an luminos; începând cu familia şi prietenii care mi-au fost alături la bune şi la rele, echipei mele Mango Records mai apoi Music Expert Company, care au crezut în mine. Vreau să-mi mulţumesc mie că nu am renunţat la visul meu nici atunci când nu vedem niciun orizont, iar cel mai mult vouă – celor peste 21 mii prieteni de pe FB – VĂ MULŢUMESC! Iar cu privire la ce sunt hotărâtă pentru 2015 sunt două lucruri mari şi late: să ofer cât mai multă bucurie şi emoţie pentru că am învăţat că ce dai aia primeşti şi să-mi continui călătoria incredibilă prin muzică pe care am început-o acum 5 ani. VĂ MULŢUMESC şi mă închin în faţă voastră!”, a scris artista pe pagină ei oficială de Facebook.

Anul trecut, La Romanian Music Awards, single-ul “Poză de album” a fost desemnat piesa cu cel mai puternic mesaj în 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata