Breaking news

Mellina își prezintă povestea de dragoste în noul videoclip “SuReina” – VIDEO

loading...

Mellina, intrepreta hit-ului “1ndrăgostit”, revine în peisajul muzical cu un nou single fresh, “SuReina”, ce se bucură și de un super-videoclip filmat în Cipru.

MellinaClipul spune povestea unei femei de serviciu mai puțin norocoase care se îndrăgostește de un bărbat foarte frumos.

Așa că vom vedea în clip și o “Mellina” mai urâtă ca niciodată. Ea devine, în visul ei, regina lui.

Scenele din clipul “SuReina” sunt foarte reale, personajul masculin fiind chiar iubitul Mellinei, Deniz Kizilokgil – un cunoscut avocat din Cipru.

A fost o adevărată plăcere să filmez acest clip cu Deniz. Totul a venit de la sine, foarte natural, regizorul neavând nevoie să ne dea prea multe indicații scenice”, povestește frumoasa artistă.

 

Românca s-a cunoscut cu avocatul cipriot într-o sală de fitness din Cipru, în luna ianuarie.

Eu si Deniz ne-am cunoscut în ianuarie la o sală de fitness în Cipru. La acel moment am discutat foarte puțin. Apoi eu m-am întors în România. După câteva luni, am revenit în Cipru pentru a filma clipul single-ului Sureina și știam că îl vreau pe el la mine în videoclip. M-am dus la sala respectivă câteva săptămâni bune, în speranța că ne vom reîntâlni și asta s-a și întâmplat. L-am întrebat dacă e interesat să fie personajul masculin în noul meu videoclip și spre fericirea mea, a acceptat. Dar până în momentul începerii filmărilor, ne am cunoscut mai bine și pur și simplu ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Și așa a început o frumoasă poveste de dragoste… Așa că trebuie să recunosc că tot ce se vede în clip este adevărat„, a povestit Mellina.

Titlul “SuReina” înseamnă “Regina Lui”, iar piesa vorbește despre dragostea puternică și devotamentul dintre doi oameni îndrăgostiți. Piesa este produsă în totalitate de Mellina.

Am încercat să fac o piesă pozitivă de dragoste, am început piesa în România și am finalizat-o în Cipru. Am mare încredere în această piesă și sper să vă placă”, spune Mellina.

Filmările pentru videoclipul “SuReina”, regizat de Raluca Nastase, au avut loc în Cipru, la Kyrenia Castle și Golden Beach.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata