Breaking news

Markus Schulz și Soundland au lansat single-ul Facedown – VIDEO

loading...

Markus Schulz şi Soundland anunţă lansarea „Facedown“, noul hit KAZIBO Music, compus atât în România cât și în SUA!

markus schulz - soundlandCotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz a colaborat până acum cu zeci de nume grele ale industriei muzicale internaţionale, printre care Madonna şi Depeche Mode.

Markus colaborează cu Soundland, proiectul de suflet al celor de la KAZIBO Music, alcătuit din Andy Platon şi DJ Kaleia pentru un single ce ataca topurile internationale.

Produs în studiourile KAZIBO Music, dar și in SUA, de către Markus Schulz, Ovidiu Baciu (Naguale), Alex Pelin și Andy Platon, „Facedown“ este un single EDM ce se bucură de un sound tonic, o întoarcere la origini când o chitară și o voce spuneau o poveste ce parea că am trait-o cu toții.

Totodată, lansarea noii piese „Facedown“ marchează şi iniţiativa echipei KAZIBO Music de a promova România peste graniţele ţării. Urmărește #ILoveRomania pe facebook si descopera ce ti-au pregatit băieții de la KAZIBO.

Realizat de regizorul Alex Ceauşu pe Transfagarasan, scenariul videoclipului „Facedown“ reprezintă, simbolic, drumul a doi îndrăgostiţi care se descoperă şi se lasă inspiraţi unul de celălalt, totul pe fundalul peisajelor fabuloase din munţii Făgăraş.

Filmat în cadre spectaculoase, pe traseul celebru al Transfăgărăşanului şi gândit ca un joc candid între un el şi o ea (personaj întruchipat de actriţa Laura Cosoi), clipul completează ideal muzica, beat-ul şi versurile piesei. Mai mult, cadrele trase din aer şi care te poartă deasupra serpentinelor spectaculoase, de deasupra lacului Vidraru te trimit cu gândul la o dragoste care se oglindeste metaforic în peisajul ce parcă te lasă fără aer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata