Breaking news

Mandinga cântă “Ciuleandra” pentru finaliștii de la SuperCupa României

loading...

Mandinga va cânta pe 10 iulie, pe stadionul Național Arena care va găzdui Finala SuperCupei României Timișoreana la Fotbal, titlul disputat de echipele Steaua București și Petrolul Ploiești.

Mandinga - Elena Chupi El NinoÎnainte de marele meci, stadionul va fi invadat de muzica trupei Mandinga, care a pregătit un super moment pentru acest eveniment.

Atmosfera de pe un teren de fotbal, mai ales că vorbim despre o finală, este întotdeauna nemaipomenită, așa că suntem foarte încântați de această experiență! Am pregătit o variantă proprie a piesei Ciuleandra, celebra piesă a Mariei Tănase, pe care abia așteptăm să o ascultați. Suntem onorați să purtăm mai departe tradiția unei piese atât de speciale pentru români și să o cântăm pe cel mai mare stadion din țară. Vom cânta și hit-uri ca Zaleilah și Bling, așa că vom aduce o super energie în teren!”, au declarat membrii trupei.

O altă surpriză pe care aceștia o pregătesc pentru Finala din 10 iulie este lansarea piesei “Colours”, piesă ce a fost desemnată imnul Jocurilor Naționale Reunite, o nouă competiție sportivă ce va fi lansată în curând în România.

Mandinga le mai pregătește ceva fanilor pentru această vară:  trupa va lansa o piesă în limba română.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata