Breaking news

Lui Mike Angello îi bate inima în noul single – VIDEO

loading...

După ce în 2013 ne-a promis alături de frumoasa și talentata Delia, că Anii ce vin or să fie divini, Mike Angello revine cu un nou single, Mă bate inima.

Mike AngelloProdus de către Famous Production şi Cât Music, videoclipul “Mă bate inima” este regizat de către Alex Ceasu şi filmat în Buftea.

După multe ore petrecute pe platourile de filmare, beaturile piesei i-au cuprins pe toţi cei prezenţi, tonul petrecerii fiind dat de Randi, Uddi şi Cristi Nistor, guest stars în acest videoclip.

Cea mai mare bucurie a mea a fost să văd peste 50 de persoane, care muncesc în acelaşi timp şi care se distrează, tot în acelaşi timp. După ce am terminat de filmat, oboseală nu şi-a spus cuvântul şi am continuat cu o mega-petrecere, din care nu au lipsit dansurile în sincron, improvizaţia, muzică şi voia bună. Sunt foarte norocos să fac parte dintr-o echipa care împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru muzică“, spune Mike Angello.

Single-ul Mă bate inima este compus în studiourile Famous Production şi vorbeşte despre o poveste de dragoste pasională, cu puncte ţări şi puncte slabe, care te face să priveşti cu melancolie la ce a fost şi cu speranţa la ce ar mai putea fi.

A fost dragoste la primul play între mine şi piesă această. M-a cucerit de cum am auzit-o şi sper să se întâmple la fel şi cu voi. Au fost 20 de ore intense de… distracţie, muncă şi iar distracţie, fiindcă aşa se întâmplă când oamenii din echipa ta îţi sunt şi prieteni”, adaugă Mike Angello.

Mike Angello este un artist marca Famous Production, cu trei single-uri lansate – Belong to you, Doar o faţă, feat. Randi şi Anii ce vin, o frumoasă colaborare cu Delia Matache.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata