Breaking news

Liviu Hodor: Liberty Parade este cea mai tare petrecere din România

loading...

Liviu Hodor, realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21,  face parte din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Pentru Liviu Hodor, spiritul Liberty Parade înseamnă: Cea mai tare petrecere din România! Avem soare, mare, plajă, cea mai bună muzică, cei mai buni dji şi evident cea mai veselă şi numeroasă gaşcă ever!”, iar show-ul se vede de pe scenă: “70.000 de oameni care dansează cu mâinile în aer şi se distrează pe muzică pe care tu o pui. Mi se face pielea de găină de pe acum.

În ceea ce priveşte piesa pe care ar pune-o la eveniment şi care ar arunca oricând mulţimea în aer, Liviu Hodor spune că aceasta este Avicii – Levels.

De-abia aştept data de 28 iulie. Liberty Parade va fi HUGE! Le-am pregătit celor prezenţi o surpriză! ”, spune Liviu Hodor.

DJ-ul se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata