Breaking news

Like Chocolate, live în premeiră la mare, pe plaja Radio 21 din Mamaia

loading...

Radio 21 a dat startul vacanţei! A început SUPER VARA lui 21, iar Djii Radio 21 au mutat distracţia la mare, pe plaja Celsius Beach din Mamaia, unde au loc cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri.

Joi, 12 iulie, toată lumea și-a îndreptat privirile către plaja Radio 21 când și-au făcut apariția cele două tinere sexy de la Like Chocolate. Fetele au intrat în direct cu Nico şi Bogdan Ciudoiu, Djii Radio 21 responsabili cu distracţia pe plajă în timpul săptămânii.

Like Chocolate a adus la radio single-ul de debut, „Maria Maria”, care i-a ridicat în picioare pe toţi cei prezenţi pe Celsius Beach. Fetele s-au aflat pentru prima oară într-un studio de radio aflat la mare și s-au declarat foarte încântate de super atmosfera de pe Celsius Beach.

Cele două artiste le-au povestit lui Nico și Bogdan despre concertul pe care urmează să îl susțină în Israel. De asemenea, au mărturisit și când vor lansa următorul single: „La toamnă veți auzi ceva nou de la noi și nu va fi tot un featuring”.

Like Chocolate au promis că se vor întoarce la studioul Radio 21 din Mamaia: „Bineînțeles că mai venim. N-avem cum să ratăm distracția de pe Celsius Beach!”.

 Studioul Radio 21 de pe plaja Celsius Beach din Mamaia, aflat între Hotelul Palm Beach şi Hotelul Iaki, este construit special pentru cei care vin să se distreze pe malul mării şi să asculte Hit după Hit în fiecare zi, alături de echipa Radio 21.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata