Breaking news

Laurian Manta cântă senzațional, la pahar, piesa lui Brenciu – VIDEO

loading...

Laurian Manta, prahoveanul în vârstă de 17 ani care anul trecut a făcut senzație la Vocea României, uimește în continuare prin talentul său. În timp ce Brenciu concerta în Garajul Europa FM, Laurian interpreta într-o manieră originală, acompaniat de palme și un pahar, piesa ”Fac ce-mi spune inima”.

laurian mantaLaurian Manta a decis să facă un cadou fanilor săi de pe facebook, întrucât a reușit să treacă de 7000 de like-uri pe pagina personală.

Astfel că s-a pus să înregistreze un cover la piesa, mentorului său de la Vocea României, Horia Brenciu.

Inima lui i-a spus că ar fi interesantă o variantă de cover la piesa ”Fac ce-mi spune inima”, cu orchestrație magistrală, executată din palme și percuție la un pahar gol de cafea.

Aveam de ceva timp în gând să fac lucrul ăsta. Sa fac acest cover și am găsit momentul potrivit. Am aniversat pe pagina mea de artist, 7000 de prieteni. Am mai încercat eu ceva, acum câteva luni, dar pe heliu. Având în vedere că știam beat-ul de ceva timp, nu mi-a fost foarte greu. Am repetat de câteva ori înainte de a mă filma, desigur. Am avut câteva greșeli înainte de filmare, însă totul ține de repetiție și concentrare”, a declarat Laurian Manta pentru exclusivNEWS.ro.

În timp ce Laurian cânta cover-ul în primă audiție, un prieten l-a filmat, iar videoclipul a ajuns pe pagina lui de facebook, unde a anunțat într-o oră, peste 500 de like-uri. Semn că fanii i-au apreciat varianta originală de interpretare a piesei lui Brenciu.

Și pentru a nu face reclamă mascată, Laurian a acoperit paharul cu bandă izolieră. Întrebat cum crede că va reacționa Brenciu când va vedea cover-ul, Laurian a spus: Cu siguranță nu se va supăra, probabil va fi încântat de idee, și cine știe, poate mă va ruga să îl învăț. Sper doar să nu arunce cu scaunul după mine. 

Vezi aici cum cântă Laurian Manta piesa lui Brenciu, la …paharul de cafea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata