Breaking news

Lara Lee, favorită să reprezinte România la Eurovision 2015 – VIDEO

loading...

Lara Lee se află pe lista scurtă a favoriților din finala Eurovision România. Fostă concurentă X Factor în 2011, Lara Lee își dorește ca pe 8 martie, românii să trimită la Viena piesa cântată de ea, ”Superman”.

lara leeLa patru ani de la accederea în galele Live X Factor România, Lara Lee își încearcă norocul într-o competiție mult mai importantă dar și cu o miză uriașă, să reprezinte România la cel mai puternic concurs de creație din Europa și din lume.

Aflată la a doua participare la Selecția Națională Eurovision, după cea din 2012 cu piesa Twilight, Lara Lee a ales să intre în competiție cu o piesă compusă de suedezii Robin Lynch și Niklas Olovson. Nimeni alții decât producătorii lui Pink,  Jessie J. , Backstreet Boys, și Justin Timberlake.

Lara Lee a mărturisit pentru exclusivNEWS.ro că propunerea de a cânta piesa suedezilor a venit pe facebook și că a înscris melodia la TVR cu câteva ore înainte de a expira termenul limită.

„Aş putea spune că piesa m-a ales pe mine. Am fost contactată pe facebook de producătorul suedez, mi s-a propus un demo, piesa mi-a plăcut de la prima audiţie şi decizia a o înregistra a fost una spontană. Am făcut la rândul meu un demo, producătorului suedez i-a plăcut şi uite aşa am reuşit să înregistrăm piesa şi să o înscriem în Selecţia Naţională, chiar duminică cu câteva ore înainte de terminarea perioadei de înscriere. MachoPsycho, unul dintre cei mai buni producători din Suedia, este cel care a scris pentru Margaret Berger piesa “I feed you my love”, Norvegia 2013, unul din cântecele mele favorite, am acceptat această provocare. Totul s-a întâmplat în decursul ultimei săptămâni de înscrieri, de aceea o pot numi o provocare, pentru că timpul a fost limitat, însă rezultatul a fost pe măsură!”, a declarat Lara Lee pentru exclusivNEWS.ro

Lara Lee spune că era visul ei să participe la Eurovision și să reprezinte România în prestigiosul concurs, și crede că alături de TVR și producătorii suedezi pot face o frigură bună la Viena: Eurovisionul este unul din visele mele, să pot cânta în faţa publicului, a oamenilor din întreaga lume. Luminile, decorurile, costumaţiile, uimitorul sunet îţi transformă viaţa într-o poveste. Sunt pregătită să iau această responsabilitate pentru acest eveniment, să muncesc din greu şi să demonstrez Europei că România este o ţară uimitoare care acceptă ideile oamenilor.  Împreună cu echipa internaţională cu care lucrez şi cu echipa TVR m-aş simţi extrem de pregătită să fac faţă presiunii acestui concurs important. Consider că doar împreună putem crea un pachet complex care să emită pretenţia unui loc fruntaş şi să îi facă pe români mândri de prestaţia mea şi rezultatul final obţinut în mai la Viena. Eurovisionul poate reprezenta pentru orice artist debutant o adevărată rampă de lansare naţională şi internaţională.

Lara Lee își dorește ca românii să voteze un pachet complet, pe 8 martie, și să o trimită pe ea la Viena: Românii ar trebui să voteze pachetul (piesa, showul, lumini, grafică, interpretare live) care îi va convinge cel mai mult în seara finalei naţionale. Îmi doresc din suflet că pachetul meu să fie cel câştigător pentru că ştiu cât de mult muncim cu toţii să iasă ceva memorabil. Eu împreună cu echipa mea vom face tot ceea ce ţine noi pentru a crea un tablou complet, atât auditiv cât şi vizual.

Grație piesei ”Superman”, Lara Lee se anunță mare favorită la câștigarea Selecției Naționale Eurovision România 2015, luptându-se cot la cot cu Luminița Anghel și Voltaj, pentru biletele ce duc direct la Viena.

În 2013 producătorii suedezi au obţinut locul 4 la Eurovision 2013, în Suedia, pentru Norvegia, cu piesa I feed you my love, interpretată de Margaret Berger.

loading...
1 Comentariu
  1. cretu spune

    asta piesa favorita? =))) nicio shansa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata