Breaking news

Lady Gaga pe “cai mari” în 2009!

loading...

Finalul de an 2009 o găseşte pe excentrica Lady Gaga cocoţată pe primele locuri în topurile muzicale  internaţionale cu piesa Bad romance.

lady gagaLa doar 23 de ani Lady Gaga a dat lovitura în muzica internaţională.  Primul single solo al artistei, „Just Dance” a devenit rapid un hit la nivel mondial, ajungând pe locul 1 în Australia şi Canada. Piesa a primit o nominalizare la Grammy la categoria „Best Dance Recording”.

Numele de scenă şi l-a luat de la hitul „Radio Ga-Ga” al formaţiei Queen.  Stilul vulgar dar original, nonconformist dar interesant, timbrul vocal aparte toate acestea au propulasat-o în prim planul scenei muzicale mondiale, reuşind să vândă bilete de 1 milion de dolari pentru concertul de Anul Nou susţinut în Miami.

La sfârşitul lui octombrie şi-a lansat ultimul hit al anului 2009, o piesa intitulată Bad romance, piesa fiind inclusă pe  cel de-al doilea album, “The Fame Monster”, lansat în luna noiembrie.

Lady Gaga a vândut peste 20 de milioane de single-uri în format digital şi peste patru milioane de albume în întreaga lume.

loading...
1 Comentariu
  1. claudiu spune

    tare tipa…e foarte originala in stilul ei,dar trebuie sa recunosc ca are o doza destul de mare de nebunie…macar ea a crezut tot timpul in visul ei.ar trebui sa invatam fiecare cate ceva din asta!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata