Breaking news

Jukebox a filmat videoclipul piesei “Cum Vrei Tu” – VIDEO

loading...

Jukebox, una dintre cele mai iubite trupe din România, a terminat filmările clipului “Cum Vrei Tu”, piesa care reprezintă un nou titlu original din repertoriul acesteia, produs de Nick Kamarera şi Outfitt, în studiourile NK Studio.

Filmările au avut loc săptămâna trecută, în regia lui Eduardo Vasquez, după un scenariu de Silviu Iliuta, în centrul Bucureştiului, într-o locaţie care reda tocmai bine imaginea unui oraş care se rupe de statutul de metropolă şi mai degrabă pare a fi o comunitate restrânsă.

A fost una dintre cele mai tari experienţe ale trupei, echipa a fost de excepţie şi s-a lucrat 14 ore la foc continuu. Ne-a plăcut cum am reuşit să transpunem în imagini ceea ce am vrut să transmitem prin această piesă. Este un videoclip frumos, cu o atmosferă plină de emoţie şi în acelaşi timp reflectă starea noastră pozitivă care ne caracterizează”, au declarat membrii trupei.

Clipul spune o poveste despre prietenie, dar şi dragoste şi reuşeşte să iasă în evidenţă prin cadre calde, cu aura atemporală.

Alex Vasilache, solistul trupei, a suferit o schimbare de look, una radicală, care a fost integrată în videoclip într-un mod foarte amuzant. De asemenea, trupa s-a bucurat de ţinute speciale, cu suportul “Fashion Days”.

Întreaga poveste a videoclipului va putea fi văzută în cel mai scurt timp pe toate posturile TV de specialitate şi online.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata