Breaking news

Jencarlos Canela, entuziasmat că va susține pe 14 martie, primul lui concert în România – VIDEO

loading...

Jencarlos Canela, celebrul actor de telenovele, va susține pe 14 martie 2015, la Cinema Patria în București, primul lui concert în România. Artistul a declarat pentru CNN că este foarte entuziasmat de faptul că a fost invitat să cânte în România.

jencarlos canelaStarul latino-american care a rupt inimile fanelor din lumea întreagă cu rolurile interpretate în telenovele precum “Umbrele trecutului,” „Dona Barbara”, „Pasiune interzisă”, LOLA sau „Demon şi Înger”, Jencarlos Canela, cântă pe 14 martie la București.

Actorul, extrem de talentat și la capitolul muzică, a adunat peste 100 de milioane de vizualizări cu piese precum ‚,DIME’’ „Búscame”, “Amor quédate”, “Irreparable”, “Tu Sombra” sau „I Love It”!

Pe 14 martie, sex simbolul latino-american Jencarlos Canela,va susține de la ora 19,00, la Cinema Patria, un show incendiar, ca să pună inimile româncelor, pe jar.

Invitat la CNN pentru a-și promova noile proiecte, Jencarlos Canela a spus că este foarte bucuros și entuziasmat de faptul că a fost chemat să cânte în România: Niciodată nu am visat, nu mi-am imaginat să ţin un concert acolo, dar iată, se întâmplă în martie.

JENCARLOS a lansat până în prezent trei albume: materialul de debut „Búscame” (2009) a pătruns direct pe poziţia a doua a topurilor latino, iar al doilea album “Un Nuevo Día” (2011) a ajuns pe prima poziţie în doar o săptămână de la lansare. Iar anul acesta, în luna mai a ieşit pe piaţă cel de al treilea album, al artistului cu renume de „latin lover”. Albumul, denumit simplu, „JEN”. Este prima colaborare a solistului cu Universal Music şi cel dintâi material care include şi piese în limba engleză.

La doar 26 de ani JENCARLOS are un palmares impresionant: a fost desemnat a fost desemnat artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro în 2011, Cel mai îndrăgit într-un rol principal, la Premiile Tu Mondo, în 2012 şi 2013, a cucerit distincţia Artist Of The Year în 2013, la Premiile Juventud şi iar piesa „I Love It” i-a adus, în acest an, trofeul Song Of The Summer, tot la Premiile Juventud. A colaborat cu Pitbull, JBalvin si Jose Feliciano

În anul 2006 JENCARLOS a fost protagonistul unei campanii publicitare a brandului Ford, pentru care a şi compus şi interpretat tema sonoră. Iar în anul 2012 melodia “Sueña”, o colaborare JENCARLOS cu Emilio Estefan, a servit ca drept lait motiv al transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de vară, ale staţiei TV americane Telemundo.

Iar în anul 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista “Celor mai influenţi tineri din lume”, un top important care reuneşte 450 de persoane sub 30 de ani, din toată lumea, care au avut performanţe remarcabile în domenii precum educaţia, finanţele, marketing, tehnologie, arte sau sporturi. Lista a fost elaborată de mai mulţi experţi din aceste domenii, iar alături de numele lui JENCARLOS figurează, printre alţii, Adele, Justin Bieber sau creatorul Facebook-ului, Mark Zuckerberg.

Bilete pentru concertul lui JENCARLOS, ce face parte din turneul “Jen & The Fam Tour”, sunt cuprinse 150 și 350 lei și pot fi cumpărate online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata