Breaking news

Jamilah, noul single lansat de Andeeno Damassy și Georgya – VIDEO

loading...

Andeeno Damassy și Georgya noul cuplu muzical din România vor să încingă discotecile și undele radio cu un nou single de vară, intitulat Jamilah. 

Andeeno DamassyPrimul single al lui Andeeno Damassy și Georgya este o piesă de vară, dinamică, care te duce cu gândul la distracție, iubire, soare, libertate și vacanță, fiind dedicată tuturor celor care știu să se distreze.

Single-ul ‘Jamilah” este compus de către Andeeno Damassy alături de Starchild, fiind un produs marca Hands Up Production.

Andeeno Damasy, bine cunoscut în lumea clubbingului românesc mai ales prin remixurile sale, a început să mixeze la vârsta de 16 ani, fapt  ce i-a permis să acumuleze o vastă experiență muzicală.

Din 2010 a început să remixeze piese aparținând artiștilor cunoscuți din țară cât și din afară, remixuri care s-au auzit peste tot și la radio. Anul 2012 îi aduce titlul de cel mai bun remixer din România cât și lansarea primulului său single din carieră “Drive me crazy”.

În această vară s-a decis să facă echipă cu Georgya, una dintre fostele interprete ale formației Ooops și așa s-a născut piesa Jamilah.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata