Breaking news

Iată cu sună noul single al Rihannei în interpretarea lui Hoxton – VIDEO

loading...

Claudiu Petru Ciubotaru alias Hoxton, un tânăr artist din Timișoara ce bate la ușile afirmării, a decis să cânte într-o manieră originală noul single al Rihannei, We found love.

Încă de la 12 ani Claudiu a început să studizeze canto și flaut în Italia, intrând în scurt timp în corul Regional “Lauretana” di Loretoia.

În timpul în care studia pianul, profesoara l-a sfătuit să încerce să și compuna muzica, nu doar sa citeasca o partitura muzicala.

Astfel că de la 13 ani Claudiu a început să compună pentru spectacolele teatrale pe care școala la care studia le ținea la teatrul Regional (Teatro delle Muse din orașul Ancona).  La 14 ani a avut prima sa trupa muzicala, care se numea Emphasis, dar, care, după un an de zile, s-a destrămat.

În prezent Claudiu studiază pianul, canto, flaut și compozitie  la liceul Trinity College.

Eu compun balade prin care pot transmite energie pozitivă. Am compus multe piese dar sunt foarte puține persoanele care le-au ascultat. Bineînțeles, compun și ceea ce se ascultă acum la radiourile din România și nu numai. Faptul că am trăit în țări diferite m-a ajutat să am o “bibliotecă” a muzicii foarte vastă”, a delcarat Hoxton.

După atâta studiat, Claudiu a decis să își schimbe numele de scenă în Hoxton și să își încerce norocul în muzica românească. După primul său single intitulat ”History de luv”, Hoxton și-a lansat de curând primul său cover oficial.

A decis să interpreteze într-o manieră prorpie single-ul Rihannei ”We found love”.

Am ales We found love pentru că este o piesă actuală și foarte, foarte interesantă. Îmi plac foarte mult versurile și mă regăsesc oarecum în ele în această perioadă din viața mea. Sper ca piesa să vă placă și cu siguranță nu va fi ultimul cover sau ultima piesă pe care o scot” mai spune Hoxton.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata