Breaking news

Grasu XXL povestește cum s-a născut piesa Deja Vu – VIDEO

loading...

Grasu XXL a povestit la UTV, cum s-a născut piesa Deja Vu. S-a certat cu iubita lui iar melodia s-a născut în zece minute.

grasu xxl - dejavuGrasu XXL și Ami și-au dat întâlnire săptămâna aceasta într-un studio din București unde au filmat videoclipul piesei “Deja Vu”.

Echipa Utv a fost prezentă la filmări și a încercat să afle povestea din spatele piesei.

Dacă va întrebați cum a luat naștere piesa “Deja Vu”, aflați că responsabil cu versurile a fost Grasu XXL. Mai exact, versurile au fost scrise după o ceară aprinsă pe care a avut-o cu iubita lui, Laura Andreșan.

Am stat o săptămână să mă gândesc cum să abordez situația și într-o dimineață m-am certat cu iubita și s-a făcut melodia în 10 minute. Eram foarte nervos și eu, și ea, și era rău, când ești în situația aia nu mai poți să faci nimic, nu mai poți să lucrezi, nu mai poți să… nimic. Numai la chestia aia te gândești și te mănâncă așa pe dinăuntru” a spus Grasu XXL.

Responsabil cu regia, Spike a gândit un clip de imagine pentru piesa “Deja Vu”, iar secvențele din videoclip sunt construite astfel încât să transmită exact emoția din versuri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata