Breaking news

Florin Iordache lansează single-ul şi videoclipul “Just listen” – VIDEO

loading...

Florin Iordache a lansat pe 21 martie, single-ul şi videoclipul “Just listen”, o nouă piesă din puzzle-ul poveştii lui muzicale.

florin iordache“Just Listen exprimă stadiile prin care trece o relaţie de iubire. Descrie momentele în care lumea ta devine mai mult frumoasă prin apariţia unei singure persoane, dar şi modul în care toată frumuseţea dispare cu primele certuri şi lupta de a repara ce am stricat. E dorinţa acută de a fi ascultaţi în loc de judecaţi”, a declarat Florin Iordache.

Single-ul este compus de către însuşi Florin, iar l-a mix şi master a colaborat cu Gabriel Băruţă şi Cristian Vargas. Videoclipul este regizat de către Marian Nica, iar din set-up-ul în care a fost filmat nu lipseşte pianul, unul dintre instrumentele pe care Florin le-a studiat.

“Just Listen e un produs direct al iubirii, dar aceea pentru care a fost creată nu a auzit-o. A plecat înainte să o asculte, dar nu se ştie niciodată cum printr-un share ajunge şi la ea sau porneşte un post de radio în timp ce piesă rulează… Practic, cant pentru milioane de oameni că poate ajunge şi la ea şi a o întoarce din drum. Just Listen este partea prezenţa a poveştii mele, este exprimarea sentimentlor mele, care la rândul ei poate schimbă sentimentele altora. Este piesă care decide cum va fi următoarea piesă”, adaugă artistul.

Florin Iordache este un artist cu sute de concerte la activ, dar şi multe colaborări inedite. A făcut parte din trupa Krypton, a colaborat cu Direcţia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. Pe lângă acestea, în 2015 a lansat primul sau single, Zâmbeşte. Tot în 2015 lansează şi proiectul YorGa cu primele două single-uri – “Strop de fericire” şi “After Party”, în colaborare cu Brighi.

La nici 24 de ore de la publicarea pe youtube, videoclipul a adunat 20,000 de vizualizări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata