Breaking news

Festivalul de Muzică Ușoara Mamaia 2013, în pericol să nu se mai organizeze, din lipsă de bani

loading...

Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia și Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular, sunt la un pas de a deveni istorie, și să nu se mai organizeze, din lipsă de finanțare.

festivalul mamaia 2013Festivalul Mamaia calcă, din păcate, pe urmele Cerbului de Aur și riscă să devină doar o amintire. Lipsa de susținere și implicare din partea Guvernului României, a autorităților locale și județene, face ca cel mai celebru festival național de muzică ușoară din România, să se desființeze.

Festivalul Mamaia, cel care a lansat în cei 42 de ani de existență, sute de artiști români, celebri și la ora actuală, este la un pas de a nu se mai organiza. Președintele Consiliului Județean Constanța spune că soarta festivalului este la Guvern.

“Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia și Festivalul Național al Cântecului și Dansului Popular, sunt festivaluri care de 8 ani de zile de când sunt eu președinte, Consiliul Județean Constanța le susține singur. Am cerut sprijinul Guvernului pentru că nu este festivalul Consiliului Județean Constanța, este festivalul României, în care toate talentele de muzică ușoară și muzică populară, candidează, sunt selectași și văzuți de o țară întreagă, sunt văzute de o țară întreagă”, a declarat Nicușor Constantinescu în ședința de săptămâna trecută a Consiliului Județean.

Rodica Elena Tudor a câștigat trofeul Festivalului Mamaia 2012, pe 29 august. Nume mari ale muzicii românești, precum, Loredana, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Angela Similea, Elena Cîrstea, Nicola, Laura Stoica, Mădălina Manole, Paula Seling, Proconsul, ASIA, Andra, s-au lansat și consacrat pe scena Festivalului Mamaia în cele 42 de ediții organizate până în 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata