Breaking news

A făcut Antena 1 o nedreptate la Next Star cu Elena Hasna? – VIDEO

loading...

Elena Hasna o mână de om de doar 12 ani din Târgu Jiu, cu o voce uriașă, nu a ajuns în finala Next Star de joia asta, deși a cântat dumnezeiește piesa Larei Fabian ”Je suis malade”. Conștienți de faptul că au făcut-o lată, când nu au ales-o pentru finală, cei de la Antena 1 au băgat-o în finala de popularitate.

elena hasnaAntena 1 a greșit flagrant la Next Star când a decis să nu o trimită în finala Next Star pe Elena Hasna.

Producătorii show-ului și-au îndreptat pe jumătate greșeala, selectând-o în finala de popularitate, pe care a și câștigat-o.

Elena Hasna a ales să cânte în finala de popularitate piesa lui Celine Dion “I surrender”. A cântat atât de bine încât cei cinci jurați plângeau în hohote.

Făcând o comparație între Elena și Vanessa, câștigătoarea sezonului doi Next Star, ne întrebăm care dintre ele este mai talentată și dacă nu cumva Elena merita să câștige acest concurs.

Vanessa a cântat curat și fără probleme piesa Christinei Aguilera ”Mother”. Numai că ceea e le diferențiază pe cele două tinere artiste este modestia. Vanessa este mult prea teatrală, prefăcută, deja se visează ca fiind o mare stea internațională și asta s-ar putea să o tragă în jos.În timp ce Elena este de-o modestie și simplitate rară, care te emoționează până la lacrimi.

Ascultați prestațiile celor două, Elena Hasna în finala de popularitate și Vanesa în finala Next Star.

Elena Hasna –  “I surrender”

Vanessa – „Mother”

loading...
2 Comentarii
  1. Daniela spune

    Nu-mi pot imagina cum oameni de specialitate nu au văzut adevarata “Next Star “; eu , un om obișnuit , cand o ascult pe Elena cu “Je suis malade ” , trăiesc momente unice , pur si simplu încep sa tremur de emoție si fericire si , credeți-mă , nu o cunosc personal deși mi-as dori ; este absolut minunata si o ascult zilnic pe YouTube . Dana Oprea

  2. Alex spune

    Inna , Stan, Lora , Xonia !? astea 4 nu fac la un loc cat face fetita asta de 12 ani Elena ! Va Ajunge Mare Foarte Mare in viata ! Dumnezeu sai Ajute Merita ! <3

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata