Breaking news

Fabian Andres a uimit cu vocea sa, juriul X Factor Australia – VIDEO

loading...

Fabian Andres, un student în vârstă de 17 ani, a făcut furori la audițiile X Factor Australia 2013. În doar un minut și jumătate tânărul a dat pe spate atât juriul cât și publicul din sală.

fabian andresCântă demențial, arată bestial și se mișcă într-un mare fel. Fabian Andres este noua revelație a X Facttor Australia 2013. Tânărul student în vârstă de 17 ani, a ales să interpreteze la audițiile X Factor, piesa ”Because Of You” a lui Ne-Yo .

În momentul în care a a început muzica, australianul s-a închinat și a început să se miște provocator pe ritmurile muzicii. După care a început să cânte. Încă de la primele note cântate, sala era în delir. Fetele urlau și îl aclamau în picioare, uimite de vocea plăcut, caldă, curată de-ți ridica părul de pe piele.

În timpul evoluției, Fabian Andres a mers la masa juriului și i-a luat mâna lui Dannii Minouge, în timp ce o privea în ochi, făcând-o pe jurată să se rușineze.

După ce a terminat de cântat, jurații au sărit cu laudele la adresa lui și i-au dat trei de ”DA”.

După ce a primit trei de ”DA”, Fabian a mers și a dat mâna cu jurații Ronan Keating și Redfoo, iar lui Dannii Minogue i-a sărutat mâna.

Fabian Andres s-a născut în Sydney, unde locuiește și în prezent și a început să cânte de la vârsta de trei ani. După succesul înregistrat la X Factor Australia, Fabian Andres își dorește să devină cel mai cunoscut artist pop de R&B din lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata