Breaking news

După Coji de Portocale, Cristi Nistor lansează single-ul ”S-au dus nopţi„ – VIDEO

loading...

Cristi Nistor, finalistul show-ului Vocea României 2012, se alătură echipei Famous Production şi revine în atenţia publicului cu single-ul şi videoclipul S-au dus nopţi.

cristi nistor - s-au dus noptiS-au dus nopţi este o piesă de vara, care vorbeşte despre o dragoste neîmplinită, despre sentimente şi nopţi albe cu gândul la persoană iubită.

Revin cu bucurie pe scena muzicală. Muzică este crezul meu şi îmi doresc că muzică mea să aducă bucurie, să ajungă în sufletul ascultătorilor şi să le trezească emoţii şi amintiri frumoase“, spune Cristi Nistor.

Piesa este produsă de Famous Production, în colaborare cu Cât Music, compusă de către Randi, What’s Up şi Christian D., iar videoclipul piesei este regizat de către Slavă Sîrbu.

Cristi ni s-a alăturat recent şi, din primul moment în care a venit la studio, am ştiut că trebuie să colaborăm. Mi-a plăcut vocea lui şi sperăm să va placă şi vouă ce a ieşit“, spune producătorul sau, Randi.

Cristi Nistor s-a lansat în industria muzicală românească cu single-ul “Coji de portocale”, un featuring cu frumoasă Simona Nae, piesă care a devenit una dintre cele mai difuzate din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata