Breaking news

Dragoș Popa nu are bani să reprezinte România la două festivaluri internaționale de muzică

loading...

Dragoș Popa, un tânăr artist din Zărnești, a fost invitat să reprezinte România la două festivaluri internaționale din Lituania și Republica Moldova. Însă tânărul are toate șansele să rateze cele două concursuri întrucât nu are bani pentru a merge în cele două țări.

dragos popaDragoș Popa, primul român care la 16 ani a creat un festival de muzică, are șansa să își reprezinte țara peste hotare la două festivaluri cu tradiție.

Pe câtă bucurie pe atâta tristețe, întrucât Dragoș Popa trebuie să suporte de unul singur costul biletului de avion pentru cele două concursuri. Bani pe care însă nu îi are. Tânărul se gândește să ceară ajutorul autorităților din Zărnești dar este sceptic în privința unui răspuns pozitiv.

Am radiat de fericire atunci când am fost contactat de reprezentanții acestor mari festivaluri internaționale. Îmi doresc să onorez invitația, însă prezența mea acolo o să depindă în primul rând de propriile mele condiții financiare. Nu am făcut-o niciodată, însă mă gândesc să apelez la ajutorul autorităților locale din orașul meu natal Zărnești. Însă nu cred că voi avea succes”, a declarat Drago Popa pentru exclusivNEWS.ro.

Dacă Primăria din Zărnești va refuza să îl ajute pe tânărul artist, un om cu suflet mare sau o companie poate însă să sponsorizeze deplasarea lui Dragoș la cele două festivaluri din Lituania și Moldova din anul 2014.

Festivalul din Lituania va avea loc în 2014 în orașul Juodkrante.  Renata Verejanu, un respectat om de cultură din Republica Moldova i-a lansat invitația lui Dragoș Popa, pentru Festival Internațional al Talentelor Lumii ”Micul Prinț” de la Chișinău.

Festivalul a fost lansat în anul 1993. Dragoș a fost invitat să participe în calitate de solist, dar și în calitate de compozitor la secțiunea de Creație. În anul 1997, Andreea Bălan a câștigat marele premiu pentru România la acest festival.

Între timp, Dragoș se pregătește pentru turneul din decembrie, pe care-l va susține alături de Mihai Trăistariu și alți artiști români, numit “Turneu Vocilor de Nea”.

Turneul va cuprinde spectacole în orașe din Dobrogea, Moldova, Banat, Ardeal, Muntenia și Transilvania.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata