Breaking news

Dragoș Popa, implicat într-un proiect cultural alături de Mihai Trăistariu

loading...

Dragoș Popa, tânărul artist din Zărnești care la 16 ani a înființat un festival de muzică, a organizat zilele trecute, împreună cu Mihai Trăistariu și alți 7 tineri, Tabăra Muzicală în Munții Ceahlău.

dragos popa si mihai traistariuDragoș Popa, împreună cu șapte tineri artiști și alături de Mihai Trăistariu au pornit în expediția muzicală pe munte desfășurată în perioada 1-6 septembrie.

Chiar dacă Mihai Trăistariu este o vedetă consacrată și pe plan internațional, a dormit la comun cu ceilalți tineri artiști și s-au distrat pe cinste.

A fost foarte frumos. Noaptea nu am dormit aproape deloc. De-abia dimineața ne băgam la somn, obosiți după ore bune de distracție. A fost o experiență frumoasă. Am jucat cărți, Mafia și tot felul de jocuri de societate foarte amuzante și desigur am escaladat munții“, a declarat Mihai Trăistariu.

Toți tinerii care au participat la Tabăra de Muzică, sunt foarte talentați, având în palmares foarte multe trofee și premii.

Raluca Sofrone, Bogdan Caragea, Diana Filipescu, Nadia Chelariu, Dragos Popa, Andrei Coman, Teodora și Cătălina Tuca sunt tinerii artiști care au petrecut în tabăra de muzică alături de Trăistariu.

Tinerii artiști plănuiesc să meargă într-un turneu muzical în Franța, unde vor să cânte pentru toți românii stabiliți acolo.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata