Breaking news

DJ Optick, primul DJ român care intră în grila faimosului Ibiza Global Radio

loading...

Dj Optick debutează duminică, 01 septembrie, ora 13:00 (ora României), la unul dintre cele mai cunoscute posturi de radio dance din Europa: Ibiza Global Radio (Spania)!

DJ Optick_Obsession Ibiza Global RadioCunoscutul DJ Radio 21 intră în grila postului spaniol cu „Obsession” – un program săptămânal de o oră, timp în care seturile lui DJ Optick vor răsuna în difuzoarele Ibiza Global.

DJ Optick, unul dintre cei mai premiați DJ din România, promite un set plin de vibe-uri pozitive pentru acest weekend.

Este cel mai ascultat post de radio de pe insulă. Club-erii îl ascultă și după ce se întorc acasă, on-line. Rămân, astfel, în atmosfera de petrecere din Ibiza. De-abia aștept! Cei de acasa pot asculta seturile pe care le-am pregătit pe ibizaglobalradio.com”, spune Optick despre debutul său la Ibiza Global Radio.

Faimosul post de radio spaniol a decis că DJ Optick trebuie neapărat să intre în grila lor de programe, după ce românul le-a trimis câteva mixuri.

Spaniolilor le-a plăcut mult cum sună muzica mea”, mărturisește Optick.

La Ibiza Global Radio, DJ Optick va fi “coleg” cu nume consacrate precum Jose Maria Ramon, Carl Cox sau Richie Hawtin.

După ce a hipnotizat, pur și simplu, românii cu seturile sale de la Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din România, organizat de 13 ani de Radio 21 – Optick este acum primul DJ din România care intră în grila Ibiza Global Radio.

Fiecare dintre producțiile lansate de DJ Optick a creat valuri de entuziasm în comunitatea electronică, iar cei mai importanți reprezentanți ai industriei i-au preluat track-urile și le-au inclus în DJ set-urile de club.

Lumea este cea care mă inspiră. Este o binecuvântare să știu că oamenii caută petreceri underground, că știu să aprecieze mood-ul unei seri în oraș, că înțeleg acea stare de club. Tot ceea ce e în jurul meu, mă ajută să-mi creez propriile set-uri“, spune DJ Optick.

DJ Optick  se aude la Radio 21, de luni pana vineri, de la 14.00 la 18.00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata