Breaking news

DJ Optick: Liberty Parade, cea mai puternică doză de adrenalină

loading...

DJ Optick – realizatorul emisiunii “Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, este unul dintre DJii care vor pune muzică pe scenă Liberty Parade, în cadrul celui mai mare eveniment dance din istoria radioului.

Pentru DJ Optick, Liberty Parade este “Cea mai puternică doză de adrenalină pe care o pot asimila într-o singură noapte”, iar super show-ul se vede “copleşitor” de pe scenă. DJ-ul Radio 21 se va afla pe scenă, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente pe Liberty Parade Arena.

De-abia aştept să ne vedem la Liberty Parade. De-abia aştept să văd zeci de mii de mâini ridicate în aer, vibrând pe muzica mea. Este cel mai mare eveniment dance al anului, aşa că nimeni nu are voie să lipsească”, spune DJ Optick.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata