Breaking news

DJ Dark şi Shidance lansează la Liberty Parade un nou single

loading...

DJ Dark şi Shidance fac parte din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn. Cei doi vor pune muzică într-unul dintre cele trei camioane din Caravana Liberty Parade.

Cu această ocazie, DJ Dark & Shidance lansează exclusiv la Liberty Parade un single nou, care îi va încânta pe cei prezenţi în caravană.

Credem că noua piesă poate arunca mulţimea în aer la orice oră din zi şi din noapte. Ne-am gândit că nu există moment mai potrivit pentru o lansa decât cel mai mare eveniment dance din România – Liberty Parade. Sperăm să vă placă!”, spun cei doi DJi.

Pentru DJ Dark spiritul Liberty Parade înseamnă energie pozitivă , freedom & love 4 music în timp ce Shidance spune că  “Este un lucru ce nu se poate descrie în cuvinte. Trebuie să fii prezent măcar o dată la acest eveniment ca să simţi acel feeling!”

DJ-ii se vor afla in caravana Liberty Parade, unde au pregătit un super set pentru cei care îi vor însoţi de-a lungul staţiunilor de la Malul Mării Negre.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata