Breaking news

Diana Hetea spune că miza la Eurovision este mult mai mare față de X Factor

loading...

Diana Hetea, concurenta din primul sezon X Factor România, a concurat sâmbătă seară în prima semifinală Eurovision România 2013. Din păcate, din cauza problemelor medicale, prestația concurentei a fost sub așteptări și astfel nu s-a calificat în finala din 9 martie.

diana heteaDiana Hetea spune că evoluția ei de sâmbătă seară, cu piesa „I believe in love”, a fost sub potențialul ei întrucât a fost foarte răgușită.

Am niște probleme de sănătate destul de grave. Sunt foarte răgușită, lucru pe care am încercat să-l ascund, dar este posibil ca pe alocuri să nu fi reușit. Am încercat să reprezint foarte bine această piesă, care am observat că place foarte mult publicului. Acum că eu nu sunt în formă maximă, e cu totul altceva, nu e nici vina mea, nu e vina nimănui, important este să încerci să faci față momentului”, a declarat Diana Hetea pentru exclusivNEWS.ro, la câteva minute după ce și-a încheiat evoluția pe scena Eurovision.

Cât privește importanța Eurovision față de X factor, Diana Hetea a precizat că: sunt oarecum comparabile cele două concursuri, pentru că este vorba tot de competiție. Însă aici este vorba de o etapă mult superioară, de o miză mult mai mare pentru mine. Emoțiile sunt mai mari, aproape duble aici. Ceea ce mă deranjează este problema asta de sănătate, să sperăm că dacă Domnul mă ajută și ajung în finală, voi fi așa cum trebuie.

Din păcate, Diana Hetea nu s-a numărat printre cei șase norocoși care au prins finala din 9 martie 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata