Breaking news

Delia va cânta în deschiderea concertului Rihanna din România

loading...

Aflată pe platourile de filmare ale show-ului X Factor, Delia a primit o veste care a făcut-o să sară în sus de bucurie. Jurata de la Antena 1 se va afla în această vară pe aceeaşi scena cu Rihanna, astfel că pe 14 august aceasta va cânta în deschiderea concertului pe care celebra cântăreaţă în va susţine la Bucureşti, în cadrul Zutopia Music Festival.

DeliaÎncântată peste măsură de vestea primită, Delia a mărturisit că a început deja să se gândească la pregătirea acestui show: “Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, spune jurata de la X Factor.

Dacă până de curând era doar încântată că va merge la concertul ei, Delia a primit vestea cea mare chiar la filmările pentru X factor, în timp ce pregătea un material împreună cu echipa Observator de la Antena 1: “M-au prins pe neaşteptate. O echipă Observator a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?!”, a mai adăugat Delia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata