Breaking news

Delia și Horia Brenciu au încins ringul de dans

loading...

Audițiile pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor, care va avea premiera pe 8 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, au fost prilej de distracție pentru cei patru jurați care, la un moment dat, nu au mai avut stare pe scaune.   

Horia Brenciu si DeliaAtrași de melodia care se cânta pe scenă, Delia și Horia Brenciu s-au ridicat și au început să danseze, ba separat, ba împreună, spre încântarea celor prezenți. Iar dacă Ștefan Bănică jr a fost la un pas de a le ține hangul, Carla’s Dreams nu s-a lăsat atras în horă.

Rămâne însă de văzut dacă  melodia care le-a stimulat cheful de dans a fost suficient de bine interpretată și pentru a obține voturile juraților. Ce părere au avut Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică jr și Carla’s Dreams și ce s-a întâmplat cu interpretul, telespectatorii vor putea afla pe 8 septembrie, în prima ediţie a show-ului de la Antena 1.

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”, lansat în 8 septembrie, imediat dupa Observator, de la 20.00.

O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.

Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1. În prima săptămână, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă a îndrăgitului show, cea de-a doua ediţie fiind difuzată în data de 10 septembrie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata