Breaking news

Deepcentral revine pe piața muzicală cu un nou singe – Hey Girl – VIDEO

loading...

Deepcentral revine în prim planul muzicii românești cu un nou sound și cu un nou single, intitulat Hey Girl (Dreaming of Moscow).

deepcentral - hey girlDeepcentral a ţinut playlist-ul radio/tv cu cele mai frumoase piese de dragoste (“O Stea”, “Sus până la cer”, “Dragostea învinge”), iar acum cei doi membri Deepcentral, George şi Doru, revin cu sound-ul care i-a consacrat.

Susţinuţi de Universal Music România şi Forward Agency, Deepcentral lansează noul single “Hey Girl (Dreaming of Moscow)”, piesă cu o puternică energie dance şi care beneficiază de un videoclip deosebit, în regia lui Slava Sîrbu.

”Hey Girl este o piesă diferită de ce am făcut în ultima vreme, o piesă care oferă o energie aparte. Am cântat-o pentru prima dată pe o scena din Moscova, în faţă a 6000 de oameni, în vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a încurajat să grăbim lansarea că single a piesei“, au declarat George Călin şi Doru Todorut.

Deepcentral a prezentat pentru prima oară piesă în România pe două dintre cele mai mari scene locale – în cadrul galelor premiilor Romanian Music Awards Braşov 2014 şi Media Music Awards Sibiu 2014.

Recent, Deepcentral a lansat şi piesă “Sunshine”, colaborare cu unii dintre cei mai cunoscuţi artişti dance din Rusia – Sunstroke Project.

Deepcentral a reuşit să încânte publicul în “perioada dance” 2008-2011 cu cele mai puternice single-uri din acel moment: “Russian Girl”, “În Love”, “Music Makes Me Free” sau “Speed of Sound”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata