Breaking news

De pe străzile din Centrul Vechi, cântă pe scena X Factor

loading...

Sarcină grea, săptămâna aceasta, pentru Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.! Jurații X Factor s-au văzut nevoiți să cântărească prestația unui bărbat care cântă deja de peste 26 de ani.

Romulus TirdeaRomulus Țîrdea, un cântăreț cunoscut unora datorită concertelor sale ad hoc de pe străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, povestește că a avut nevoie de mult curaj pentru a se înfățișa pe scena X Factor. Deși cântă de 26 de ani, Romulus a avut emoții la gândul că Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. îi vor juriza prestația.

”Eu cânt din 1991, dar numai pe stradă. A fost modul în care am reușit să îmi întrețin familia și să fac și ceea ce îmi place, să cânt”, a mărturisit Țîrdea, care are acum 47 de ani.

În plus, bărbatul se teme că nu are ce i-ar trebui pentru X Factor. ”Trebuie să fii prezentabil, poate mai înalt… Eu doar vocea o am”, a spus Romulus, care este pasionat de muzica lui Elvis Presley. Cum s-a descurcat însă acesta și ce au avut de spus jurații, aflați vineri seara, de la ora 21.00, pe Antena 1.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata