Breaking news

Dan Helciug, colaborare muzicală inedită cu Cristina Cioran

loading...

O terapie de cuplu, un film in care femeia este subiectul principal. Asa isi defineste Dan Helciug primul album solo, „HeArt”, pe care il lanseaza pe 8 iunie.

cristina cioran - dan helciugAlbumul solo “HeArt” este un concept artistic nou pe care il propun publicului. Este 100% compus de mine. Sunt cantautor. In perioada 1998-2016 am compus peste 90 de piese. Muncesc la acest album din 2013 si am norocul sa lucrez cu o echipa extraordinara de instrumentisti fara de care nu stiu daca duceam pana la capat aceasta aventura”, spune Dan Helciug.

Dupa 2 ani de cautari, nopti petrecute in studioul de inregistrari si munca sustinuta artistul isi lanseaza joi, 8 iunie, de la ora 20.00, la Gabroveni INN (Centrul cultural Arcub) albumul „HeArt”, distribuit de A&A Records. Un concept complet nou, altfel, plin de poezie si muzicalitate, care va surprinde publicul, primul album solo al lui Dan Helciug contine 12 piese, o colectie de povesti sensibile si tragi-comice de dragoste.

Pentru piesa “Tango 41” de pe album Dan Helciug a colaborat cu o prietena mai veche. “Este vorba de prietena mea draga, Cristina Cioran, o voce unica prin sensibilitatea ei aparte. Pe viitor vreau sa ii compun un album”. Soundul albumului “HeArt” este unul “american retro” și este asigurat de unul dintre cele mai bune studiouri din Romania, Sysound Records & Studios. Cele 12 piese de pe album sunt o combinatie subtila de poezie, teatru si muzica iar albumul este “o terapie de cuplu care te duce de la agonie la extaz”, cum spune chiar Dan.

Centrul Cultural Arcub (Gabroveni Inn) va gazdui, pe 8 iunie, lansarea in  avanpremiera a albumului “HeArt”. Detalii despre album pot fi accesate pe pagina de Facebook Dan Helciug (Artist).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata