Breaking news

Da sau nu, primul single lansat de Pepe în colaborare cu Moga şi What’s UP – VIDEO

loading...

Pepe începe 2015 cu un single produs în colaborare cu celebrul compozitor Marius Moga, campion național la produs hituri în România.

Pepe - Da Sau NuMiercuri, Pepe a lansat single-ul “Da sau Nu ”, produs în colaborare cu Marius Moga, What’s UP şi toată echipa de la DeMoga Music.

Piesa s-a auzit pentru prima dată în această dimineaţă, lansarea în sine fiind unul dintre răspunsurile lui Pepe la întrebările prietenilor şi fanilor postate în ultimele zile pe Pagina Oficială de Facebook a Artistului.

Pepe intră în propriul joc şi ca o continuare a campaniei de teasing, în perioada de promovare a piesei va răspunde cu “Da sau Nu” tuturor întrebărilor.

“Da sau Nu” a fost provocarea lui Marius Moga şi a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toată echipa DeMoga a contribuit la producţia noului single iar rezultatul se vede dar mai ales se aude şi se aude foarte bine.

Parafrazând o vorba celebra … “Da sau Nu” este începutul unei prietenii frumoase şi mai ales, de lungă durata.

Cu siguranţă vom filma şi un videoclip în perioada imediat următoare mai ales că după numai câteva ore de la prima postare, feedback-ul excelent impune cumva acest lucru.

Compoziţia noului single aparţine echipei de la DeMoga (What’s UP, Marius Moga, Vasilache Ionuţ Marius, Roşioru Mădălin Ionuţ, Cotoi Alexandru).

Partea de versuri, alături de What’s UP o semnează şi Pepe iar publishingul şi producţia, Pepe Latin Music, propriul label al artistului, coeditori fiind totodată şi DeMoga Music Publishing şi Future Arts Agency Publishing.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata