Breaking news

Cristina Spătar și-a lansat videoclipul la piesa “Zâmbesc” – VIDEO

loading...

Cristina Spătar revine pe piața muzicală românească cu un nou videoclip al single-ului “Zâmbesc” produs de HaHaHa Production, cu un videoclipl regizat de Iulian Moga.

cristina spatarClipul a fost filmat la Buftea, în condiții meteo vitrege, toți cei prezenți fiind nevoiți să reziste cu stoicism gradelor cu minus, de dimineață și până la 3.00 noaptea.

Timp de un an, am stat în studiourile HaHaHa Production pentru a înregistra o serie de piese sub îndrumarea lui Smiley. Am ales împreună cu o întreagă echipă de profesioniști melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicală. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat și de muncitor, a fost alegerea perfectă, la fel cum a fost și decizia de a-i avea alături pe Iulian Moga, în calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up și pe Dana Budeanu ca stilist”, declară Cristina.

Pentru prima oară, Cristina a apelat la serviciile unui stilist, iar cea aleasă a fost chiar Dana Budeanu, care i-a asigurat patru ținute speciale, ce i-au evidențiat o dată în plus stilul elegant, glamour, care a consacrat-o.

Am avut la dispoziție o rulotă în care mergeam să ne încălzim ori de câte ori aveam câteva minute de pauză, unde m-am schimbat și am reușit să ciugulesc pe fugă ceva de mâncare. A fost o zi grea, dar frumoasă, iar rezultatul a meritat tot efortul meu și al echipei. “Zâmbesc” este o piesă Pop-R’N’B, de dragoste, matură, în care cred că ne regăsim fiecare dintre noi”,  a mai precizat artista.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata