Breaking news

Cristi Minculescu nu ar spune NU unei colabărări cu Inna

loading...

Întors pentru câteva zile în România, Cristi Minculescu a acordat un interviu pentru “Digimatinalul” prezentat de Anca Dumitrescu  și Marius Pancu la Digi 24, în care a mărturisit că nu ar spune nu unei colaborări cu INNA.

cristi minculescu si innaSurprinzător, fostul solist al trupei Iris spune că ar colabora în viitor cu Inna, dacă se va ivi ocazia.

Poate mergem prea departe acum, dar nu exclud nicio colaborare cu Inna sau cu Alexandra Stan. Eu nu am spus niciodata NU din start! Alexandra Stan, Inna, Antonia si Ozon-ul au piese care se dau de foarte multe ori  la radio, in Germania. Ei au criterii foarte stricte de evaluare, dar dacă te dau la posturile de radio acolo însemnă că realmente eşti valoros, asa că eu nu am nicio problemă şi le felicit pe fete pentru că fac imagine României”, declară Cristi Minculescu.

Mâine, în interviul difuzat la Digimatinalul Digi 24, Cristi Minculescu  vorbește despre toate subiectele „fierbinţi” lansate de la momentul plecării sale din trupa Iris: relaţia cu fosta trupă, situaţia muzicii româneşti a zilelor noastre şi cât de greu este să rămâi în permanenţă pe val.

„Înca nu am luat legătura cu foştii colegi, pentru că nu m-am liniştit după decizia mea de a părasi grupul…Eu sunt cu proiectul nou, ei cu noua formulă”, a mai spus artistul.

Interviul pe larg, mâine, în emisiunea Digimatinal de la Digi24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata