Breaking news

Corina, Andreea Bănică, Alex Velea și Puya fac show la RMA 2013!

loading...

Nume grele vor concerta pe 14 septembrie pe scena RMA 2013, din Piața Sfatului din Brașov. Azi alte patru nume grele din muzica românească au fost anunțate de organizatori.

andreea banica - rma 2013Music Channel și Utv adaugă încă patru nume de top pe lista artiștilor care vor urca pe 14 septembrie pe scena Romanian Music Awards de la Brașov: Corina, Andreea Bănică, Alex Velea și Puya promit un show complet.

Dacă la ediția de anul trecut Alex Velea a lansat în premieră hitul Minim doi, așteptăm cu nerăbdare să vedem cu ce ne va surprinde anul acesta, el fiind recunoscut pentru showurile de excepție pe care le pregătește în detaliu alături de trupa sa de dansatori profesioniști.

De asemenea, suntem curioși ce ținute vor alege pentru show Corina și Andreea Bănică, fiind știut faptul că amândouă sunt adevărate fashion icon-uri care abordează întotdeauna ținute incredibil de sexy.

Punctul culminant al evenimentului, pe care publicul îl așteaptă cu sufletul la gură, rămâne decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii.

Cel mai votat artist pleacă acasă cu un trofeu mult dorit.

Anul acesta, Puya, gazda ediției din 2011 de la Brașov și cel care a primit premiul pentru Best Hip Hop în 2009 de la Ja Rule, este nominalizat la Best Male și Best Hip Hop.

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brașov, în Piața Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE începând cu ora 19.00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata