Breaking news

Claudiu Nergheș vrea să revoluționeze muzica românească cu proiectul Loud Empire

loading...

Claudiu Nergheș, clujeanul cu Factorul X în vene, vrea să revoluționeze muzica românească prin intermediul proiectului Loud Empire.

claudiu nerghesDupă succesul nebun pe care l-a înregistrat la audițiile X Factor, Claudiu Nergeș vrea să schimbe definitiv fața muzicii românești. Ardeleanul de 21 de ani, care a învățat singur să cânte atât cu vocea cât și la chitară, vrea să dea un suflu nou muzicii făcute în România.

Proiectul meu muzical se numește Loud Empire. Prin acest proiect vreau să aduc ceva nou publicului.   Să nu fiu tipicul popstar cu același sound pe care îl auzim și vedem de fiecare dată. Numele vine de la ideea de a crea un imperiu, metaforic vorbind bineînțeles, de a crea ceva măreț, pas cu pas. Și Loud pentru că sunt de părere că muzica trebuie ascultată cât mai tare”, a mărturistit Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Claudiu nu este doar interpret, el își compune singur piesele pe care le și cântă: Toate piesele mele eu le compun. Nu mi-ar plăcea să cânt ceva compus și trăit de altcineva. Mi-ar plăcea să compun chiar și pentru alții. Colaborez momentan cu două studio-uri, Big Time Production în Cluj Napoca și Stone Music în Târgul Mureș. Cu N-Tone, producătorul care deține acest studio, am scos 2 piese până acum. Ne înțelegem foarte bine și avem aceeași viziune artistică.

Când vine vorba de proiectele de viitor, Claudiu este hotărât și spune clar și răspicat că vrea să ajungă un artist foarte cunoscut și apreciat în România: Îmi doresc să fac o carieră din pasiunea asta. Este ce fac eu cel mai bine. Îmi propun să schimb sound-ul astă de România. Când auzi o piesă știi direct dacă e românească. Mi-ar plăcea mult mai mult dacă ar fi apreciat sunetul din afară și la noi. Peste 2-3 ani mă văd deja un artist cunoscut, cu concerte prin țară și cel puțin cu 1 hit pe radio.

Își descrie stilul muzical ca și Pop comercial, este inspirat de artiști precum Bruno Mars, Matisyahu, Bon Iver , Hurts , Maroon5 , Justin Timberlake, și spune că își dorește un featuring cu Smiley, Andra și Antonia.

Aș descrie stilul meu muzical ca și Pop comercial dar în același timp diferit față de popcornul pe care îl auzim non stop. Aș spune că nu este un Pop pe care neapărat îl veți auzi foarte curând pe toate radiourile din România, este un Pop mai înspre afară. Cel mai mult mi-aș dori cu Smiley, aș dori să am un single produs de HaHaHa Production, pentru că tot ce scot ei devine hit. Mi-ar mai plăcea cu Antonia bineînțeles, pentru că este extrem de frumoasă și mi se pare că se diferențiază de restul cântărețelor. As fi onorat să cânt cu oricine ar vrea să cânte cu mine”, a mai declarat Claudiu Nergheș pentru exclusivNews.ro.

Și pentru că își dorește să câștige cât mai multă experiență, Claudiu vrea să particpe la cât mai multe concursuri și chiar la Eurovision: Mi-ar plăcea să particip la cât mai multe pentru a câștiga experiență. M-am gândit, dacă voi avea o piesă bună și potrivită pentru Eurovision, mă voi înscrie sigur.

Și pentru că vrea să confirme în muzica românească prin creațiile proprii, Claudiu Nergheș are deja o piesă proaspăt înregistrată, la care a filmat în urmă cu două zile și videoclipul.

Am o piesă nouă de care sunt foarte încântat, care va fi lansată după X Factor doar, cine va vrea să o audă va trebui să aibă răbdare. Pot spune că este piesa mea preferată pe care am făcut-o până acuma. Este foarte specială pentru mine piesa nouă”, a precizat Claudiu Nergheș.

Până când vom putea asculta noua piesă a lui Claudiu, îl putem urmări în această seară la X Factor, în bootcamp unde luptă pentru un loc în etapa de Home Judje Visit și mai apoi pentru accederea în Galele Live.

loading...
1 Comentariu
  1. Denii Denisa spune

    <3 <3 <3 <3 <3

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata