Breaking news

Claudiu Nergheș, star național după 7 zile de la apariția la X Factor

loading...

Claudiu Nergheș, clujeanul de 21 de ani care a dat pe spate juriul de la X Factor cu dantura perfectă dar și cu vocea sa incredibilă, a acordat un interviu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, primul după audițiile X Factor.

claudiu nerghesClaudiu Nergheș a învățat să cânte singur atât cu vocea cât și la chitară, ajutat fiind de informațiile găsite pe internet. S-a apucat de cursurile de canto abia după ce a trecut de audițiile X Factor.

Deși tot timpul muzica a fost pasiunea mea, m-am apucat serios de treabă doar de anul trecut, când am lansat și prima mea piesă. Studii muzicale nu am, de curând am început să fac și canto. Înainte de X Factor am cules informațiile necesare de pe unde am apucat. Am căutat multe exerciții vocale pe internet, cele de care am considerat eu că am nevoie. Am învățat singur să cânt și la chitară. Pe internet găsești orice ai nevoie. Părinții mei nu sunt în domeniul muzical. Mama a fost tot timpul mai muzicală, dacă moștenesc ceva în sensul ăsta, probabil de la ea este”, a declarat Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Claudiu a mers la X Factor împins mai mult de la spate de colegii de facultate, cărora le mulțumește acum pentru că l-au bătut atâta timp la cap. Singurul lui țel la audițiile X Factor a fost să aibă o prestație bună și să se facă remarcat de o țară întreagă.

X Factor a fost primul concurs de talente la care am participat. M-am dus la X Factor pentru că m-au convins colegii mei de facultate. Mă bătea gândul să merg la un concurs de genul, dar tot timpul găseam o scuză. Am spus că anul ăsta mă simt pregătit și să încerc. Mă bucur că m-au bătut la cap. La X Factor am avut cele mai mari emoții din viața mea. Am încercat să le stăpânesc pe cât am putut. La audiții, planul meu a fost să merg și să îmi creez o vizibilitate mai mare decât aș fi putut eu pe cont propriu. Am vrut să arăt că am stilul meu și că pot aduce ceva nou și fresh”, a mărturisit Claudiu Nergheș.

La o săptămână de când s-a difuzat la Antena 1, emisiunea cu prestația lui la X Factor, viața lui  Claudiu Nergheș s-a schimbat iremediabil și spectaculos, dar în bine. Facebook-ul a explodat, mesajele curg valuri, la fel și like-urile și aprecierile atât din partea prietenilor, colegilor, profesorilor de la facultate cât mai ales din partea necunoscuților care l-au văzut la tv.

Nu mă așteptam să îmi explodeze chiar așa Facebook-ul de exemplu. Am primit mii de mesaje de când a fost difuzată audiția mea și încă primesc și acum. Mi se pare extraordinar că atâția oameni și-au rupt din timpul lor ca să mă felicite. Oameni pe care nu îi cunosc. Mă simt foarte bine când citesc toate comentariile și mesajele și încerc să răspund la toate. Am răspuns aproape la toate. Multă lume îmi spune că nu se aștepta ca să le răspund și că apreciază acest lucru. Dar tot timpul voi răspunde persoanelor care mă susțin. Vizualizările la piesele mele pe youtube au crescut și ele. Mă așteptam să primesc felicitări, dar nu la nivelul ăsta. În primele zile nu mai făceam față la atâtea notificări. Nu-mi venea să cred. Primesc evident și comentarii negative, dar se pierd printre miile de comentarii pozitive. Sunt conștient că nu pot fi plăcut de toți și nici nu vreau”, a mai declarat Claudiu Nergheș.

Concurentul cu cea mai perfectă dantură de la X Factor și cu zâmbetul de nota zece, mărturisește că se aștepta să treacă mai departe, după audiții, dar nu credea că cel care îi va spune primul ”DA”, va fi Cheloo: Mă așteptam să trec mai departe, dar nu mă așteptam să primesc 3 de DA. Și mai ales nu mă așteptam să fie Cheloo atât de receptiv. M-am dus pregătit pentru ironiile lui. Dar am rămas plăcut surprins când el mi-a dat primul DA. Nu mă așteptam la așa ceva niciodată.

Cu toate că are o voce foarte bună, este foarte frumos și inteligent, Claudiu spune despre el că este modest și că toate complimentele primite în ultima săptămână l-au cam stânjenit. Însă se bucură mult că este apreciat pentru talentul lui: Eu sunt un om modest, mă stânjenesc atâtea complimente, dar mă bucur mult că sunt apreciat.

Cât privește etapele pe care le-a trecut la X Factor după audiții și dacă îl vom vedea în Galele Live, Claudiu Nergheș păstrează suspansul și nu a dorit să dezvăluie niciun detaliu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata