Breaking news

Claudiu Nergheș, ridicat în slăvi la X Factor, de exigentul Cheloo

loading...

Claudiu Nergheș, clujeanul care a impresionat publicul și juriul de la X Factor cu vocea lui, a fost la rândul său uimit, de cel mai exigent jurat. În loc de ironii, Cheloo s-a întrecut în laude și aprecieri la adresa concurentului cu dantura perfectă și zâmbetul de nota zece.

claudiu nerghesDantura perfectă, asociată cu un zâmbet de revistă și o voce foarte bună, a fost combinația perfectă care l-a făcut pe Cheloo să-l ridice în slăvi pe Claudiu Nergheș. Clujeanul a rămas interzis când a văzut de la cine primește primul ”DA„ dar și aprecieri foarte bune.

Dacã aveam faţa acestui domn, erau şi Paraziţii pe tv în  continuare. Din cauza ta, Delia o sã îşi ia bãtaie desearã”, a spus Cheloo.

Claudiu a mărturisit pentru exclusivNEWS.ro faptul că se aștepta la ironii și mișto-uri din partea lui Cheloo, nicidecum să primească laude.

Mă așteptam să mă ia la mișto cu ceva. M-am simțit super flatat. E om bun Cheloo, chiar dacă își asumă acest rol pe care îl vede toată lumea la TV. M-am dus pregătit pentru ironiile lui. Dar am rămas plăcut surprins când el mi-a dat primul DA. Nu mă așteptam la așa ceva niciodată”, a mărturisit Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

În afară de aprecierile lui Cheloo care l-au dat pe spate, Claudiu a fost impresionat până la lacrimi și de reacția publicului de la audiții, care s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat la scenă deschisă minute în șir.

”Cel mai mult pe mine m-a impresionat momentul când s-a ridicat toată sala în picioare și au bătut din palme cu mine toată piesa….la TV nu s-a difuzat toată audiția mea, dar au bătut din palme toată piesa. A fost ireal să văd toată sala în picioare cum mă aplaudă. Nu am mai simțit așa ceva niciodată, a fost emoționant și euforic.  Mă abțineam să nu-mi dea lacrimile. În fața camerelor nu a fost prima oară când am cântat, dar în fața unui public așa numeros, nu” a mai spus Claudiu Nergheș.

Nu doar Cheloo a fost darnic în aprecieri la adresa lui Claudiu. Delia a fost de-a dreptul vrăjită de dantura, vocea și zâmbetul clujeanului.

”Delia este mare figură. Este foarte frumoasă și după părerea mea este ”pata de culoare” a juriului. M-a flatat reacția ei bineînțeles. Nu mă așteptam sa fie atât de încântată. Nu mi-a venit să cred că am ajuns față în față cu Delia…la nici 20 de cm depărtare de fața ei. Am simțit că unul dintre scopuri a fost atins. M-am simțit super tare. A fost un moment amuzant”, a declarat Claudiu Nergheș pentru exclusivNEWS.ro.

Clujeanul spune că este bucuros de faptul că lumea îi apreciază dantura și că aproape în fiecare mesaj primit pe facebook, este complimentat pentru asta: Mă bucur că îmi apreciază dantura lumea. Majoritatea oamenilor îmi complimentează dantura, deci da, mă așteptam să fie un comentariu și din partea lor. Dar nu mă așteptam să se insiste așa de mult. În aproape toate mesajele pe care le primesc, este și un compliment pentru dantura mea.

Cu atâtea aprecieri la adresa danturii, Claudiu Nergheș s-ar putea să primească oferte de a face reclamă la diferite paste de dinți sau alte produse de igienă orală. Până atunci, îl puteți asculta cum cântă live, la X Factor 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata