Breaking news

Claudiu Nergheș, eliminat pe nedrept de la X Factor 2013

loading...

Claudiu Nergheș a fost eliminat de juratul Dan Bittman, în etapa Home Judge Visit, clujeanul ratând astfel șansa de a intra în Galele Live X Factor.

claudiu nerghes - x factorDan Bittman l-a eliminat în mod nedrept pe Claudiu Nergheș, concurentul cu cea mai mare priză la public din sezonul trei X Factor România.  Clujeanul cu zâmbet perfect și clujeanul cu zâmbet de vedetă era încrezător înainte de aflarea deciziei juratului.

Am venit pur și simplu să câștig, simt că pentru asta m-am născut”, a spus Claudiu Nergheș înainte de a afla verdictul necruțător al lui Bittman.

Claudiu Nergheș a cântat în fața lui Bittman și a Simonei Gherghe, piesa „Angel„ a lui Robbie Williams. Însă, interpretarea nu l-a dat pe spate pe Bittman.

Juratul l-a lăudat, periat, după care l-a executat nemilos: Nici nu știu de unde să încep. Azi ați avut cu toții o șansă, pe carefiecare și-a jucato în felul lui, unii mai bine, ații mai prost. Atuurile cred că ți le cunoști, și Simona ți le-a spus zâmbet, statură, treci rampa ecranul, te plac oamenii probabil când te văd pe sticlă, ai o grămadă de atuuri. Din păcate astăzi mi-ai părut nesigur, pentru un Robbie Williams mi-aș fi dorit să fii mai hotărât. Din îmi pare rău.

Dezamăgit de eliminare, Claudiu Nergheș a ținut să precizeze: Cu toate că nu am cântat perfect, consider că am şi carisma necesară şi prezenţă scenică, şi, nu ştiu, chiar mă aşteptam să trec.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata