Breaking news

Claudiu Nergheș alias KLYDE, a lansat un S.O.S. către toți fanii lui – VIDEO

loading...

Claudiu Nergheș, clujeanul cu dantura de nota zece care a vrăjit-o pe Delia la X Factor România 2013, și-a lansat azi un nou single, în limba română, intitulat S.O.S. Ardeleanul are planuri mari cu noua piesă pe care dorește să o transforme în hitul toamnei în România.

claudiu nerghes -  klydeLa nici un an de când și-a făcut apariția la X Factor, Claudiu Nergheș și-a luat numele de scenă KLYDE, a lansat trei single-uri și a absolvit cu brio Facultatea de Tehnică Dentară de la Cluj.

Azi, pe 13 octombrie, fără a fi superstițios, KLYDE a lansat cel de-al treilea single al său, intitulat S.O.S. Versurile îi aparțin în totalitate iar, piesa a fost realizată în colaborare cu TommoProduction.

”Mă bucur să revin cu noul meu single S.O.S compus împreună cu TommoProduction! Este o piesă de toamnă, în limba română, în care sunt foarte încrezător, având versuri în care se poate regăsi toată lumea. Piesa a fost compusă de mine împreună cu TommoProduction, iar versurile le-am scris eu. Momentan am ales să o prezentăm cu un studio video, filmat cu GoPro. Sper să placă tuturor la fel de mult cum îmi place mie”, a declarat KLYDE în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Lansarea celui de-al treilea single vine la nici două săptămâni de când Claudiu Nergheș și-a luat licența în tehnică dentară. iar acum că a scăpat de facultate, KLYDE se concentrează doar pe muzică și pe promovarea noului single.

”Am terminat facultatea cu bine, mi-am dat și licența și mă bucur că în sfârșit am lansat piesa noua pe care o aștept de mult timp. Momentan voi începe promovarea ei și turul emisiunilor și acum încep și concertele”, a mai declarat KLYDE pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește participarea la X Factor Români 2013, unde defapt, Claudiu Nergheș și-a făcut debutul oficial în muzică, artistul spune că acest concurs muzical l-a ajutat foarte mult în cariera muzicală pe care acum o clădește pas cu pas.

”Am lansat 3 piese de la X Factor încoace. Unreachable, Shot Me Down și S.O.S. M-a ajutat foarte mult apariția la X Factor. În primu rând pentru expunerea mare pe care mi-a adus-o și pentru că am avut șansa să încep colaborarea cu TommoProduction, o echipă care pune pasiune și calitate în tot ce face”, a concluzionat KLYDE.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata