Breaking news

Catch Me If I Fall, primul single din cariera solo a lui Filip – VIDEO

loading...

Filip, pe numele său real, Adrian Filipidescu, fost component al trupei Yarabi, își încearcă norocul în muzica românească, cu un single intitulat „Catch Me If I Fall„.

filipFilip își lansează cariera solo cu o piesă în limba engleză intitulată „Catch Me If I Fall”, un cântec de dragoste, cu versuri profunde, care exprimă starea sufletească a artistului.

Filip spune că a decis să lanseze această piesă, pe cont propriu sătul până peste cap de nonvalorile promovate all day pe toate canalele media în detrimentul talentului și valorii artistice.

Absolvent al Școlii Populare de Artă, a Conservatorului și a Facultății de Teatru, Filip se zbate să se facă remarcat în România, deși a colaborat până în prezent cu mai multe televiziuni, teatre și artiști, atât din postura de actor cât și din cea de compozitor.

Într-o lume gri, plină de necazuri și de oameni triști, într-o țară ca România, unde se promovează numai non-valori, pițipoance și tot felul de scenarii grobiene, am avut o imagine: O ploaie care cade încet peste mine, un oraș întunecat și oamenii…Oamenii care trec nepăsători în fiecare zi pe lângă mine, oameni care trec pe lângă alți oameni și nu observă. Oameni prea ocupați cu “ce pun mâine pe masă” și “ce bani mai am în portofel” sau “ce telefon nou îmi cumpăr azi”, care au uitat să trăiască, au uitat să iubească și să simtă, transformând tot ce este frumos într-o “afacere” și sau interes, un barter pe termen scurt din care nu ne alegem cu nimic…”, spune mâhnit Filip.

Piesa Catch me if I fall se încadrează în genul muzical este Brit-Pop / Dance cu influențe de Dubstep și R&B și a fost compusă de Filip.

Trec prin ploaie în fiecare zi și aud picăturile care-mi șoptesc: Catch me if I fall. Ascult muzica ploii și mă gândesc că pot schimba ceva în acest peisaj gri. Speranța…speranța că nu ne vom mai minți așa mult, că numai dragostea ne poate face să mergem mai departe, să trecem peste greutăți și să nu rămânem singuri și goi pe dinăuntru. Catch me if i fall are dublu sens pentru că poate fi și: fii alături de mine dacă am să cad în depresie, fii lângă mine să mă prinzi în caz voi ceda, fii sprijinul meu, iar eu voi încerca să fiu un om mai bun în fiecare zi și voi străluci din nou cu tine lângă mine….Sunt mai puternic cu tine lângă mine și-mi caut ECHILIBRUL sufletesc… If I fall in love again, would you catch me if i fall(dacă mă voi îndrăgosti din nou, oare vei fi acolo pentru mine?). O întrebare ce ne macină pe toți, o speranță care ne face să ne ridicăm și să luptăm în fiecare secundă, o comoară pentru sufletul nostru, un romantism de mult dispărut, o ramură de fericire, o rază de soare, un sărut, o iubire…”, spune Filip despre mesajul primului său single din cariera solo.

Filip, în vâstă de 29 de ani a colaborat până în prezent cu Dj Rynno la piesele, Feel, Save me, Lies, Deep, Gossip, cât și cu Kristine – Anna Bahebak.

A cantat în grupul Minisong, a fost solist vocal al trupei Marfar iar în 2oo5 a gustat din succesul internațional alături de trupa Yarabi, din care a făcut parte până în 2010.

În afară de teatru și muzică, Filip a avut colaborări cu mai multe televiziuni din România.

Fie ca reporter de monden, fie ca actor in Sitcom-uri și la diferite emisiuni  precum Plasa de stele – Antena 1, Trăsniții – Prima TV, Baronii – Național TV, Fete de măritat – Prima TV.

Însă marea pasiune rămâne muzica, așa că s-a decis ca în 2013 să insiste pe cariera solo iar primul pas în acest sens este lansarea piesei Catch Me If I Fall.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata