Breaking news

Carmen, fiica lui Adi Minune, se luptă cu Morile de vânt în noul său single – VIDEO

loading...

Carmen se luptă cu Morile de vânt pentru a reuși să dea lovitura în show-biz-ul românesc în această vară.

Carmen minuneFiica lui  Adi Minune revine în prim planul muzicii românești cu piesa a lansat  “Morile de vânt”!

Scoate hit dupa hit si se bucura de succes de cand s-a lansat pe piata muzicala. Dupa “O balada”, un featuring de exceptie cu Doddy, Carmen vine azi cu un single cu mesaj, inspirat din viata oricarei tinere, o piesa  cu influente pop – reggaeton, intitulata sugestiv “ Morile de vant”.

“Muzica se simte, oamenii se hranesc cu sentimente si atunci sunt sigura ca mesajul va ajunge la inimile lor. Noul meu single se numeste “Morile de vant”. Producția, compoziția și textul piesei au fost realizate în cea mai mare parte de Marius Dia în studiourile Panda Music, alaturi de GEØRGE, Mihai “Spectru”, Idu Andrei si Lorean Georgian. Este o piesa cu un mesaj real, inspirata din viata oricarei fete, in ea se poate regasi atat o adolescenta, cat si o femeie aflata la maturitate, trecuta prin experiente mai putin placute ale vietii amoroase, dar din care a invatat lectii valoroase, care contureaza personalitatea. Toate am fost dezamagite la un moment dat si ne-am pierdut speranta, fie si pentru o secunda. Si atunci ne intrebam: oare “Toti baietii sunt o apa si un pamant?”raspunsul este unul singur: trebuie sa avem incerdere in noi insine, sa fim puternice si sa trecem peste orice dezamagire”, spune Carmen, cu gandul la noua piesa.

Intrebata care dintre piesele pe care le-a lansat pana acum ii este mai aproape de suflet, Carmen a motivat ca melodiile ei au, fiecare, cate un farmec aparte

“Desi imi plac toate piesele mele pentru ca sunt unice si fiecare reprezinta o parte din viata mea sau o latura a personalitatii mele, “Living the moment” este piesa mea de suflet. O balada plina  de speranta, motivatie, care mereu imi da puterea de a merge mai departe, o adevarata terapie pentru inima si minte”, declara Carmen a carei piesa de debut “Domino” s-a bucurat de un real succes si a facut anul trecut aproape 27 de milioane de view-uri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata