Breaking news

Călin Goia spune că era foarte timid în adolescență și cucerea fetele doar cu chitara

loading...

 

Invitaţi marți dimineaţă la Matinalii 21, de la Radio 21, membrii trupei Voltaj şi-au amintit cu nostalgie de anii de liceu. Ocazie cu care Călin Goia a spus că în adolescență era extrem de timid.

calin goiaDespre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o în acea perioadă, Călin Goia spune că nu se poate povesti la radio. Îşi aminteşte  cu plăcere de o escapadă cu cortul în Vama Veche şi de cheful  de atunci, care a ţinut până dimineaţa.

Despre relaţia cu fetele din perioada adolescenţei spune că era tare timid şi doar chitara îl salva şi cântările din parcuri, când chiulea.

Dacă nu aveam chitara cu mine, nu prea îmi ieşea cu fetele” a spus Călin Goia.

Întrebat de Manuel Dinculescu, gazda Matinalilor 21, ce le recomandă tinerilor la capitolul relaţii, Călin Goia a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: Să zboare din floare în floare la vârsta lor, au timp, pe urmă de relaţii serioase.

Trupa Voltaj a cântat live la Matinalii 21 ultima piesă, “Pic pic”.

Este dedicată băieţilor care sunt în liceu şi se luptă să cucerească inima celei mai populare fete. Peste o săptămână va fi gata si videoclipul” spune solistul  trupei.

Cum de a rămas trupa Voltaj mereu în topuri?

Am muncit foarte mult şi am pus suflet  în tot ce am făcut, nu din dorinţa de a fi vedete” răspunde Călin Goia.

Trupa Voltaj pregăteşte un turneu naţional, cu concerte în 9 oraşe si un single la toamnă.

Matinalii 21, Manuel Dinculescu, Anca Maco, DJ Andi şi Orlando, se aud în fiecare dimineaţă la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 şi 10:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata