Breaking news

Călin Goia, dezamăgit de locul ocupat în finala Eurovision 2015 – VIDEO

loading...

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obținut în finala Eurovision 2015 de la Viena. România s-a clasat pe locul 15 cu un total de 35 de puncte.

calin goia - eurovision 2015În ziua în care a împlinit 40 de ani, Călin Goia s-a declarat trist și dezamăgit, întrucât nu a reușit o clasare mai bună în finala Eurovision 2015.

“Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră (‘De la capăt’, n.r.) şi mergem mai departe. Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare”, a spus Călin Goia care împlinește astăzi vârsta de 40 de ani.

Solistul trupei Voltaj a spus că experienţa pe care trupa Voltaj a avut-o participând la această competiţie o va folosi pentru a-i ajuta şi pe următorii reprezentanţi ai României la Eurovision și că.

”Este o onoare pentru noi că am reprezentat România la Eurovision. Prezența în Finală a fost o experiență unică, iar mesajul campaniei noastre a fost transmis de pe scena celui mai mare concurs muzical european. Sigur, mereu este loc de mai bine, dar locul 15 din 40 de țări participante, cu piese puternice și show-uri spectaculoase, este unul cu care ne putem întoarce acasă optimiști. Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntem”, a mai spus Călin Goia.

Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015, a declarat că rezultatul finalei din acest an a fost unul predictibil.

“Ceea ce cântă Måns se aude la toate radiourile din Europa (…) Ne aşteptam cumva“, a spus Liana Stanciu.

Suedia a obținut  trofeul Eurovision 2015, cu un total de 365 de puncte, cu piesa “Heroes” interpretată de Måns Zelmerlöw.

Rusia, reprezentată de Polina Gagarina s-a clasat pe locul doi cu piesa  A Million Voices cu care a acumulat 303 puncte.

Italia a fost reprezentată de trupa de tenori Il Volo, cu piesa Grande amore care s-a clasat pe locul trei cu 292 de puncte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata