Breaking news

Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2013

loading...

 Marea Britanie va fi reprezentată în acest an la Eurovision în Suedia, de către cântăreaţa galeză Bonnie Tyler.

bonnie tylerMarea Britanie trimite la Eurovision o vedetă internațională de calibru, în persoana lui Bonnie Tyler.

Artista, în vârstă de 61 de ani, va interpreta piesa „Believe In Me„, compusă special pentru ea de muzicianul american Desmond Child şi de compozitorii britanici Lauren Christy şi Christopher Braide.

Pentru că Marea Britanie este calificată direct în finală ca și țară contributoare, Bonnie Tyler va cânta pe 18 mai 2013 la Malmo în Suedia.

Desmond Child a colaborat cu Bonny Tyler de multe ori în trecut şi a compus o serie de cântece de succes pentru trupele rock americane Kiss şi Bon Jovi.

 Desmond Child a compus două dintre piesele de succes interpretate de Ricky Martin – “Livin’ La Vida Loca” şi “She Bangs”.

BBC a decis să marșeze în acest an pe un nume celebru întrucât în 2012, veteranul Engelbert Humperdinck s-a clasat penultimul, pe locul al 25-lea, cu doar 12 puncte.

Bonnie Tyler, născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951, a devenit celebră grație piesei ”Total Eclipse of the Heart”.

Potrivit EBU, Eurovision este transmis în Europa, Australia, Canada, Egipt, Asia şi Statele Unite. În 2012, finala Eurovision de la Baku a avut o audienţă record de aproximativ 70 de milioane de telespectatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata