Breaking news

Bianca Oprișan își face debutul în muzică alături de Aliona Moon

loading...

La doar 14 ani, Bianca Oprișan, o tânără elevă talentată din București, a reușit performanța să debuteze în muzică alături de Aliona Moon dar și în film alături de Maia Morgenstern.

bianca oprisan si aliona moonBianca Oprișan a înregistrat primul ei single de debut în muzică, cu nimeni alta decât Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2013.

Aflată în Tabăra de Film de la Moeciu, Bianca Oprișan a avut plăcuta surpriză să afle că va avea ocazia să înregistreze chiar acolo, o piesă cu Aliona Moon și să filmeze și videoclip la piesă.

Bucureșteanca a mărturisit exclusivNEWS.ro că a ajuns să joace în filmul ”Revederea”, cu totul întâmplător, în urma unei ore de canto.

Când a aflat că va înregistra o piesă compusă de Gabriel Băruță, chiar cu Aliona, Bianca a încremenit de emoție.

Pe Aliona Moon o știam de la Eurovision. Când am auzit că o să cânt cu ea o piesă, am fost foarte  emoționată. A fost o experiență frumoasă pe care nu o întâlnești la tot pasul. Piesa este una antrenantă, foarte frumoasă, cu versuri care reflectă realitatea în care ne aflăm. Sper ca pin această colaborare cu Aliona să mă lansez pe piața muzicală din România și să fiu foarte cunoscută”, a declarat Bianca Oprișan pentru exclusivNEWS.ro.

Pe lângă debutul în muzică, Bianca a bifat și un debut în cinematografie, în calitate de actriță, în același film în care a jucat și Maia Morgenstern.

Este pentru prima dată când joc într-un film. Am mai jucat în piese de teatru și seriale, dar cu filmul este un nou început. Filmările au fost foarte complicate mai ales la musical unde aveam atât coregrafie cât și muzică de interpretată. Însă, cu ajutorul echipei și în special al lui Bogdan Alexe, producătorul general cât și al coregrafului Cosma Levi, am reușit să fim uniți și să dăm tot ce avem mai bun în noi. Bogdan Alexe ne-a transmis tot timpul energie pozitivă și ne-a învățat să fim tot mai buni pe scenă și să arătăm publicului ce putem. Cosma Levi este un coregraf de nota 100 car ene-a îndrumat tot timpul să fim foarte buni”, a mărturisit Bianca Oprișan.

Elevă în clasa a VIII-a a Colegiului Dinu Lipatti din București, unde studiază pian și percuție, Bianca este încrezătoare în acest proiect cinematografic, ce va fi lansat în luna februarie 2014 și speră ca musical-ul din film să prindă foarte mult la adolescenți întrucât îmbină mai multe stiluri de muzică și dans.

loading...
1 Comentariu
  1. anonim spune

    cea mai prosta cantareata si actrita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata