Breaking news

Artiștii și producătorii americani se bat pe Conchita Wurst

loading...

Conchita Wurst face valuri în toată lumea și devine mai populară de la o zi la alta. Artiști precum Lady Gaga, și producători muzical de peste ocean, cum este cel al Leonei Lewis, au anunțat că o vor pe câștigătoarea Eurovision 2014.

conchita wurst - suaConchita Wurst, controversata câștigătoare a celebrului concurs Eurovision continuă să facă valuri atât în Europa cât și în Statele Unite. Diva cu barbă stârnește pe de o parte admirație, respect, iar pe de altă parte revoltă pentru felul în care se afișează și din cauza orientării ei sexuale.

A fost primită cu mult fast pe aeroportul din Viena, la întoarcerea de la Copenhaga, fiind felicitată personal de cancelarul Austriei.

”Ai transmis un mesaj din partea țării noastre și din partea întregii Europe, vorbind despre toleranță, iubire și bucuria de a trăi”, i-a spus Cancelarul Austeiei, Werner Faymann.

Televiziunile din Marea Britanie se înghesuie să o invite în show-rile lor, iar celebrul Elton John a felicitat-o și a spus că vrea să o cunoască personal și să îi scrie o piesă.

În timp ce prestația ei din semifinala și finala Eurovision au depășit împreună pe youtube, 20,5 milioane de vizualizări, Conchita Wurst este asaltată de americani.

În luna iunie, Conchita Wurst are programat un interviu în SUA cu Oprah Winfrey.

David King, producătorul interpretei Leona Lewis și a altor mari artiști, vrea să o promoveze intens pe Conchita Wurst pe piața muzicală din Satele Unite.

Iar Lady Gaga vrea ca începând din septembrie 2014, când va avea un nou turneu, Conchita să cânte în deschiderea spectacolelor ei. Nici în cele mai optimiste vise, Conchita nu spera să se bucure de un astfel se succes internațional după câștigarea Eurovision 2014.

Fenomenul Conchita a prins și în România. Austriaca este parodiată în emisiunile de divertisment de la televiziunile românești și pomenită de analiștii politici și de politicieni. Cronica Cârcotașilor, Mondenii, Super Bingo Metropolis, Serviciul Român de Comedie, Românii au Talent, și lista este lungă cu emisiunile care au parodiat-o pe Conchita.

Internauții i-au dat o sugestie Paulei Seling, și i-au făcut o fotografie cu barbă, spunând că așa avea șanse să câștige. Și Elena Udrea a fost fotoshopată și întruchipată cu barbă ca să aibă succes în politică.

În timp ce deputatul independent Remus Cernea o invită pe Conchita Wurst în România, la marșul diversității din luna iunie, desfășurat în București.

Și ăsta e doar începutul succesului internațional al controversatei Dive cu barbă, Conchita Wurst.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata