Breaking news

Apocalyptica – concert, joi seară, la TVR 2

loading...

Joi, 28 februarie, de la ora 23.00, TVR 2 va difuza în premieră cea de-a doua parte a concertului susţinut anul trecut de trupa Apocalyptica la Bucureşti şi înregistrat în exclusivitate de TVR 2 în 13 mai 2012 la Arenele Romane.

apocalyptica tvr 2Prima parte a spectacolului a fost difuzată în premieră de TVR 2 în 11 ianuarie şi fost precedată de un reportaj din culise cu titlul Making of Apocalyptica.

Concertul susţinut de Apocalyptica la Bucureşti în 2012 este al doilea pe care TVR 2 îl înregistrează în exclusivitate pentru români, primul fiind cel din 31 mai 2006.

Spectacolul din luna mai 2012 de la Bucureşti a beneficiat de participarea solistului Tipe Johnson şi a inclus compoziţii originale Apocalyptica, dar şi prelucrări după Metallica şi Sepultura: „On the Rooftop With Quasimodo”, „2010”, „Grace”, dar şi „Master of Puppets” cu publicul de la Arene pe post de „vocal”, „End of Me” şi „I”m Not Jesus”, „I Don’t Care”, „Life Burns!”, „At the Gates of Manala”, „Hall Of The Mountain King” etc.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata